Sang Young Park


Kärlek i Seoul


Roman    Översatt från koreanska av Dann Ling och Eunah Kim
KÖP DIREKT FRÅN FÖRLAGET
Snabb leverans
Fri frakt över 300 kr, annars från 25 kr
Säker betalning med Swish, kort eller faktura

Ej i lager

Om en ung homosexuell man som söker efter kärlek och lycka i den ensamma staden Seoul.

Young är en småcynisk universitetsstudent som älskar att ha kul. Han är i ständig rörelse i storstaden Seouls hippa kvarter: från sin lägenhet till föreläsningssalarna, från barerna till olika Tinderdejters sängar. Med Jaehee, tjejkompisen som han delar lägenhet med, är livet enkelt. De dricker soju och röker Marlboro Reds (som de förvarar i frysen) medan de pratar om allt mellan himmel och jord: killar, familj, pengar, sex. Men sakta hinner livet ikapp Young. Hans mamma blir sjuk, Jaehee hittar kärleken, han själv måste hitta försörjning. Då stiger en man in i hans liv som kanske kan få allt att falla på plats, om det inte vore för det där brevet från sjukhuset.

Kärlek i Seoul blev snabbt ett fenomen i Korea när den gavs ut och låg på alla bokhandelskedjors topplistor. Nu är den på väg att bli film och översätts världen över. I Storbritannien blev den nominerad till årets International Booker Prize. Det är en magnifikt skriven samtidsroman som utforskar ensamheten som döljer sig bakom millenial-generationens obrydda yttre. Parks skrivande är rappt, fyndigt och klarsynt.

Sang Young Park är född 1988 och har en examen i franska från Sungkyunkwan University. Han har arbetat som redaktör för ett magasin och copywriter innan han debuterade som författare. Han bor i Seoul.


Inbunden    ISBN: 978-91-88903-31-0
Utgivningsdatum: 2023-04-12
Författarens hemland: Sydkorea
Region: Asien
Formgivare: Heike Schüssler
Utgivningskatalog: Vår 2023

PRESSINFORMATION
Recensionsdatum: 2023-04-15
Högupplöst omslag: Ladda ned
Kundvagn
Du har inga böcker i din kundvagn!
0