Sang Young Park


Kärlek i Seoul


Roman    Översatt från koreanska av Dann Ling och Eunah Kim
KÖP DIREKT FRÅN FÖRLAGET
Snabb leverans
Fri frakt över 300 kr, annars från 25 kr
Säker betalning med Swish, kort, faktura eller Apple Pay

Available Options

Inbunden bok
E-bok (epub)

Young är en småcynisk universitetsstudent som är i ständig rörelse i storstaden Seouls hippa kvarter: från sin lägenhet till föreläsnings­salarna, från barerna till olika Tinderdejters sängar. Med Jaehee, tjejkompisen som han delar lägenhet med, är livet enkelt. De dricker soju och röker Marlboro Reds (som de förvarar i frysen) medan de pratar om allt mellan himmel och jord: killar, familj, pengar, sex. Men snart hinner livet ikapp Young. Hans mamma blir sjuk, Jaehee hittar kärleken, och han själv måste hitta försörjning. Då stiger en man in i hans liv som kanske kan få allt att falla på plats, om det inte vore för det där samtalet från sjukhuset.

Kärlek i Seoul blev snabbt ett fenomen i Korea när den gavs ut och översätts nu världen över. Det är en rappt och öppen­hjärtigt skriven samtidsroman som utforskar ensamheten som döljer sig bakom millenial-generationens obrydda yttre.

Sang Young Park är född 1988 och har en examen i franska från Sungkyunkwan University. Han har arbetat som redaktör för ett magasin och copywriter innan han debuterade som författare. Han bor i Seoul.

Eunah Kim & Dann Ling debuterar som skönlitterära översättare med
den här boken. Eunah har en doktors­examen i koreansk litteratur från Stockholms universitet och Dann har länge arbetat med att undertexta koreanska filmer och tv-serier till svenska.  


Inbunden    240 sidor  
ISBN: 978-91-88903-31-0
Utgivningsdatum: 2023-04-12
Författarens hemland: Sydkorea
Region: Asien
Formgivare: Heike Schüssler
Utgivningskatalog: Vår 2023

PRESSINFORMATION
Recensionsdatum: 2023-04-29
Högupplöst omslag: Ladda ned
Pressfoto: Ladda ned (© Simon Gate)
Kundvagn
Du har inga böcker i din kundvagn!
0