Under våren kommer vi att ge ut en rad intressanta böcker. En del av böckerna kommer från bekanta Tranan-författare, som Thomas Bernhard, Jamaica Kincaid, Yi Munyol och nu härnäst den spanske kultförfattaren Enrique Vila-Matas. Vi kommer också att introducera två nya utgivningsserier: Tranans moderna klassiker och Cikadaserien. I vår nya klassikerserie kommer vi att ge ut böcker som fått klassikerstatus i delar av världen som vanligtvis inte inryms i de klassikerserier som idag finns på marknaden. Till att börja med ger vi ut en sydkoreansk bok som i hemlandet kommit ut i över 200 upplagor, Dvärgen som sköt upp en liten kula av Cho Sehee, och en roman av en av den arabiskspråkiga litteraturens allra störda namn, libyern Ibrahim al-Koni. I Cikadaserien kommer vi att presentera östasiatiska poeter som mottagit det svenska Cikadapriset. Först ut i den serien är den japanska poeten Sô Sakon.

Under Kommande titlar finns böckerna samlade. Klicka på länkarna för att läsa mer om böckerna.

Comments are closed.

Kundvagn
Du har inga böcker i din kundvagn!
0