Författarbesök

Adania Shibli besöker Sverige 7–8/10

Den palestinska författaren Adania Shibli besöker Malmö och Stockholm den 7 respektive 8 oktober för framträdanden på Internationell författarscen. I slutet av september kommer henne nya roman En oansenlig detalj ut, i översättning av Jonathan Morén.

7/10 MALMÖ · Stadsbiblioteket
I samtal med Hanna Nordenhök
Biljetter släpps fem dagar före samtalet (gratis)
› Läser på Malmö Stadsbiblioteks hemsida

8/10 STOCKHOLM · Kulturhuset Stadsteatern
Kl 17.30
I samtal med Andreas Norman
Köp biljett på Kulturhuset Stadsteaterns webb

Adania Shibli (född 1974 i Ramallah) har tidigare utkommit med två romaner på Tranan (Beröring / Vi är alla lika fjärran från kärleken, 2018). Trots sin sparsamma produktion anses hon vara en av den arabiskspråkiga litteraturens mest originella och framstående författare. En oansenlig detalj har i sin engelska översättning nominerats till både National Book Awards och Booker International Prize.

Författarfoto: Foto: Hartwig Klappert.

Comments are closed.

Böcker som omnämns på sidan

 • En oansenlig detalj

  november 2023
  Angelägna böcker
 • Beröring / Vi är alla lika fjärran från kärleken

  mars 2018
  Tillfälligt slut
  Okategoriserad
Kundvagn
Du har inga böcker i din kundvagn!
0