RB_noveller_liggande_1De kommande åren kommer vi att ge ut de fyra novellsamlingar som Roberto Bolaño skrev under sin livstid, i översättning av Lena E. Heyman. År 2007 introducerade vi Bolaño på svenska med romanen De vilda detektiverna. Nu är vi glada över att åter kunna ge ut hans böcker.

Telefonsamtal är Roberto Bolaños första novellsamling, och gavs ut på spanska 1997. I Bolaños litterära universum är det vardagliga och rakt berättade ofta egendomligt äventyrligt och vindlande. Denna samling innehåller fjorton berättelser som inte sällan befolkas av människor på marginalen, och där drömmarna och litteraturen är lika närvarande som våldet. Även i det korta formatet är han en fascinerande berättare.

LÄS MER OM BOKEN HÄR.

Comments are closed.

Kundvagn
Du har inga böcker i din kundvagn!
0