Förändring

I dagarna skickar vi ut en ny bok av Mo Yan ut till bokhandlarna. Det är hans korta, självbiografiska roman Förändring som vi ger ut, i översättning av Lennart Lundberg.

Förändring berättar nobelpristagaren Mo Yan om sitt eget liv under det senaste halvseklets politiska och sociala omvälvningar i hemlandet Kina. Med små, subtila medel tecknar han en bild av den lilla människans plats i de stora skeendena. Det handlar om pojken som blir utslängd från skolan, om den unge mannen som lite motvilligt gör karriär inom militären, och om författaren som får sitt stora genombrott. Förändring är en självbiografi som är en roman – eller vice versa. Det är en berättelse om det som förändras och om det som aldrig förändras.

LÄS MER OM BOKEN HÄR.

Comments are closed.

Kundvagn
Du har inga böcker i din kundvagn!
0