Tranans bokcirkel

Nu startar vi Tranans bokcirkel! Det är något alldeles speciellt som händer med läsupplevelsen när man delar den med andra, och vi vet att ni är många som redan läser våra böcker i era cirklar. På den här sidan samlar vi lite förslag på böcker ur vår utgivning som vi tycker passar extra bra som bokcirkelböcker. Vi har också generösa erbjudanden, underlag till samtalen och lite tips för dig som är redo att dra igång en bokcirkel!

Bokcirkla digitalt!

Med tanke på de rådande rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten kanske det just nu kan vara värt att testa att bokcirkla digitalt. Det finns flera bra videoverktyg som lämpar sig väl för videosamtal, såsom Zoom (gratis att registrera sig och funkar perfekt att videosamtala flera stycken, dock max 40 min med gratisversionen) och Google Hangout (kräver att alla har Google-konton, men funkar utmärkt för videochatt, upp till 10 stycken).

Föredrar du att skriva och chatta istället? Bli medlem i bokcirklar.se, där kan du träffa helt nya människor att bokcirkla med. Eller starta en sluten Facebook-grupp med dina bokcirkelvänner där ni kan diskutera böckerna ni läser – extra bra om man är ett större gäng!

Sedan hoppas vi såklart att vädret i sommar tillåter bokcirklar utomhus, då är det lättare att hålla avstånd. Och vem vet – i höst kanske vi får umgås på riktigt, över ett glas vin eller en kopp starkt kaffe och prata i munnen på varandra igen?

Bokcirkelpriser

Är ni fler än tre personer i bokcirkeln? Perfekt! Då har vi ett särskilt bokcirkelerbjudande till er. Klicka på boken du vill bokcirkla om, så hittar du all information om pris och hur du beställer. Vi kan antingen leverera alla böcker till samma adress eller hem till var och en av er.

Böcker i Tranans bokcirkel

Vi fyller på med nya böcker efterhand. Till att börja med har vi med Nora Ikstenas Modersmjölken.

Nora Ikstena – Modersmjölken

Gå till bokcirkelsidan

Jamaica Kincaid – Annie John

Gå till bokcirkelsidan

Kundvagn
Du har inga böcker i din kundvagn!
0
X