Finishing

Kassa

Account

Tips: Gå med i Tranans vänner och få rabatt

Om du inte redan gått med i vår kundklubb Tranans vänner kan du få 10 procent rabatt på din första beställning. Ingen bindningstid, inget köptvång – bara erbjudanden, uppdateringar och överraskningar.

Gå med direkt
Läs mer

Jag har gått med i Tranans vänner. Hur får jag tillgång till min rabatt?

Efter att du registrerat dig till Tranans vänner ska du få ett mejl med en rabattkod. Om du inte hittar det rekommenderar vi att du tittar i din skräpmejl. I mejlet finns en länk som du kan trycka på för att aktivera rabatten. Du kan även manuellt skriva in koden i fältet längst upp i kassan.

OBS! För att rabattkoden ska fungera måste du använda samma mejladress när du betalar i kassan som du registrerade när du gick med i Tranans vänner, eftersom rabattkoderna är personliga och kopplade till mejladressen.

Hur levererar ni?

Vi levererar antingen med PostNord eller DHL, beroende på storleken på paketet.

De flesta beställningar skickas med PostNords tjänst Varubrev med leverans vid dörr. Dessa paket är spårbara och dyker upp om du t.ex. använder PostNords app. Större paket (över 2 kg) skickas vanligtvis med DHL till ditt närmaste utlämningsställe.

Våra leveranser är fraktfria på beställningar över 300 kr, annars tar vi ut en avgift på 25 kr.

Om du har några särskilda önskemål kring leverans går det bra att skriva ett meddelande under »Anteckningar« ovan.

Kan ni skicka till en alternativ leveransadress

Vill du skicka böckerna till en annan leveransadress än din folkbokföringsadress? Skriv adressen under Anteckningar ovan så ordnar vi det. Om beställningen ska gå till en annan person behöver du inkludera personens mobilnummer för att underlätta leveransen.

Var skriver jag in min adress?

I kassan behöver du inte skriva in din adress om du uppger ditt postnummer och personnummer, för då hämtas din adress automatiskt från folkbokföringen.

Måste jag uppge mitt personnummer?

När du skriver in ditt personnummer i kassan hämtas din folkbokföringsadress automatiskt och du har då också möjlighet att beställa mot faktura. Om du trycker »Skippa« i betalningsformuläret går det bra att beställa utan att ange personnummer, men då inte mot faktura.

Kundvagn
Du har inga böcker i din kundvagn!
0