Bokmässan 2019

Nystart för Tranans bokcirkel – på Zoom

Sedan en tid tillbaka har vi drivit en Facebookgrupp där vi bokcirklat om böckerna som ingår i våra prenumerationspaket. Nu tar vi ett nytag kring den gruppen och provar lite nya saker. Framöver kommer vi att erbjuda bokcirklar på Zoom tillsammans med bokcirkelexperten David Karlsson, som framöver kommer att leda cirklarna.

· Cirklarna kommer att hållas på Zoom med ett begränsat antal platser. Föranmälan krävs. Om intresset är stort kan vi ordna fler tillfällen.

· Facebookgruppen kommer att användas för att fortsätta diskussionerna i efterhand om vi vill, eller för att sprida information och kringmaterial om böckerna vi cirklar om. Det är alltså inget krav att vara med där, men såklart roligt om det blir lite aktivitet i den också.

De böcker vi kommer att bokcirkla om ingår alla i våra prenumerationspaket, men man behöver inte prenumerera för att delta. Vi kommer framöver att annonsera bokcirkeldatumet för nästa bok redan i samband med att vi skickar ut prenumerationsböckerna, så att det blir lättare för er att planera in.

För att hålla er uppdaterade om kommande cirklar rekommenderar vi att ni går med i Facebookgruppen. Första bokcirkeln blir om Irene Solàs Jag sjunger och bergen dansar och hålls den 2 maj kl. 20.00 (ca 1,5 timme).
Anmäl dig till bokcirkeln här

OBS! Vi har ett begränsat antal platser, men om det skulle bli fullt kan du välja att sätta upp dig på en väntelista. Då kan vi också se om det finns intresse av att erbjuda fler tillfällen.


Gå med i Facebookgruppen Tranans bokcirkel

Comments are closed.

Kundvagn
Du har inga böcker i din kundvagn!
0