Adania Shibli, Emilio Fraia, Esther Singer Kreitman, Franck Bouysse, Hiromi Kawakami, Marieke Lucas Rijneveld och Prenumeration


Stora paketet 2021 – 6+2 böcker


KÖP DIREKT FRÅN FÖRLAGET
Snabb leverans
Fri frakt över 300 kr, annars endast 25 kr
Säker betalning med Swish, kort eller faktura

Nu kan vi erbjuda ett nytt sätt att följa och stötta vår utgivning! Läs mer om hur det fungerar att prenumerera längre ner på sidan.

I stora prenumerationspaketet för 2021 ingår sex böcker och två bonusböcker. De ordinarie böckerna är översatta från sex olika språk och de garanterar en ytterst varierad och högkvalitativ läsning under året som kommer. 

Obehaget om kvällarna av Marieke Lucas Rijneveld
Översatt från nederländska av Olov Hyllienmark
Nederländsk succéroman om en lantbrukarfamilj som förlorar en son i en skridskoolycka. Tilldelades Booker International Prize 2019.
Har skickats ut till prenumeranter men ingår om du tecknar en prenumeration nu

Senseis portfölj av Hiromi Kawakami
Översatt från japanska av Lars Vargö
Populär japansk roman om en ensam kvinna vars liv tar en oväntad vändning efter att hon träffat sin gamla gymnasielärare på en sake-bar.
› Har skickats ut till prenumeranter men ingår om du tecknar en prenumeration nu

Av ingen kvinna född av Franck Bouysse
Översatt från franska av Lotta Riad
En oerhört hyllad fransk roman om en flicka som i en obestämd dåtid blir såld av sin far för att arbeta som tjänsteflicka på ett kloster. Långt senare kommer en präst över hennes anteckningsböcker från den här tiden, där en förskräcklig historia nystas upp, skriven på ett språk som är helt självuppfunnet. Drabbande läsning, om klyschan någonsin ska användas. »Mästerlig!« LE NOUVEL OBSERVATEUR
› Skickas ut i maj

En obetydlig detalj av Adania Shibli
Översatt från arabiska av Jonathan Morén
Adania Shiblis nya roman tog henne 12 år att skriva men är bara drygt 100 sidor lång. Den utspelas 1949, ett år efter ”Nakba”, kriget som för palestinierna blev förlusten av ett land. Långt senare blir en kvinnlig journalist intresserad av ”en obetydlig detalj” i detta krig – en kvinna som våldtogs och mördades av israeliska soldater. En poetisk och kondenserad roman som just nu är finalist till den prestigefyllda amerikanska priset National Book Awards, för bästa översatta bok.
› Skickas preliminärt ut i augusti

Demonernas dans av Esther Singer Kreitman
Översatt från jiddisch av Salomon Schulman
En länge bortglömd roman av de kända bröderna Isaac Bashevis och Israel Joshua Singers syster Esther Singer Kreitman, som av nutida läsare rentav har krönts som den bästa författaren i syskonskaran. Romanen publicerades ursprungligen 1936 och kommer hösten 2021 på svenska, direktöversatt från jiddisch! Det är en episk roman om en kvinnas livsresa, från shetln till stadslivet i Warszawa, men i ett vidare perspektiv är det lika mycket en roman om de hinder som står i vägen för en kvinna på väg ut i vuxenlivet i den moderna världen. 
› Skickas preliminärt ut i oktober

Sevastopol av Emilio Fraia
Översatt från portugisiska av Örjan Sjögren
Emilio Fraia är född 1982 i São Paulo och räknas som en av de mest lovande yngre författarna i Brasilien. Sevastopol är en fantastisk liten bok som består av tre sammanhållna men olika berättelser som inte utspelas i staden Sevastopol, men som alla kretsar kring personer som varit med om händelser som får dem att se annorlunda på livet. Fraia gör något av det svåraste och mest beundransvärda en författare kan göra: han (för att citera kritikern Javier Montes) ”uppenbarar mysteriet utan att avslöja hemligheten”.
› Skickas preliminärt ut i november

Dessutom skickar vi med två tidigare utgivna bonusromaner som vi själva väljer ur vår stora utgivning!

HUR FUNGERAR DET ATT PRENUMERERA?
› Paketen betalas i sin helhet vid beställningstillfället och abonnemanget förlängs inte automatiskt inför nästa år.
› De redan utgivna böckerna + bonusböckerna skickas ut direkt och resterande böcker skickas ut löpande under 2021, efterhand de kommer från tryckeriet.
› Alla böcker är förstautgåvor (ej pocket).
› Frakt ingår i priset.› Vill du ge bort en prenumeration i present? Skriv i så fall adressen till mottagaren under Anteckning i kassan. Uppge gärna mottagarens mobilnummer så att vi kan avisera försändelserna. Om du vill kan vi skicka med ett gåvokort och/eller slå in böckerna i ett paket, uppge det i så fall i samband med beställningen!

VARFÖR PRENUMERERA?
› Du får våra prenumerationsböckerna innan de släpps i butik, till ett lägre styckpris än om du köper dem en och en.

› Du blir introducerad för författarskap du kanske inte skulle upptäcka annars.

› Du är med och tryggar vårt arbete med att översätta skönlitteratur från hela världen.

Kontakta oss gärna om ni har några frågor!

OBS! Priserna i de här paketen är så pressade att vi inte kan erbjuda ytterligare rabatt. Därför fungerar inga rabattkoder.


Utgivningsdatum: 2020-11-27
Kundvagn
Du har inga böcker i din kundvagn!
0