Baek Heena


Paketpris: Magiska godiskulor + En fe på badhuset


Barnbok    Översatt från koreanska av Sun-Kyoung Choi
KÖP DIREKT FRÅN FÖRLAGET
Snabb leverans
Fri frakt över 300 kr, annars från 25 kr
Säker betalning med Swish, kort eller faktura

Ej i lager

Köp de två nya böckerna av årets ALMA-pristagare Baek Heena – Magiska godiskulor och En fe på badhuset – till ett förmånligt paketpris.

Köp de tre böckerna vi givit ut av årets ALMA-pristagare Baek Heena – Magiska godiskulor, En fe på badhuset och Molnbullar – till ett förmånligt paketpris.

© KBBY

Baek Heena är en sydkoreansk författare och illustratör. Hon använder sig av en originell illustrationsteknik där hon bygger upp små miniatyrmiljöer som hon sedan ljussätter och fotograferar av så att de får ett nästan filmiskt uttryck. I hemlandet och över hela Asien är hon en bästsäljande författare och flerfaldigt prisbelönt. Böckerna är oerhört fascinerande och originella, men samtidigt tillgängliga. De passar bra i åldrarna 2–6 år.

› Läs mer om och bläddra i Magiska godiskulor

› Läs mer om och bläddra i En fe på badhuset

ALMA-juryns motivering: »Med utsökt känsla för material, miner och gestik iscensätter Baek Heenas filmiska bilderböcker berättelser om barns ensamhet, möten och gemenskap. I hennes suggestivt uppbyggda miniatyrvärldar blandas molnbullar och sorbetmånar, djur, badféer och människor. Dörren till det vidunderliga står alltid öppen. Det är sinnligt, skarpt och svindlande.«

Detalj ur Magiska godiskulor
Detalj ur magiska godiskulor

Kartonnage    Utgivningsdatum: 2020-09-01
Utgivningsserie: Trasten
Författarens hemland: Sydkorea
Region: Asien
Utgivningskatalog: Höst 2020
Kundvagn
Du har inga böcker i din kundvagn!
0