Evenemang

Tranan är med på Stockholms litteraturmässa den 4 december

Stockholms litteraturmässa är tillbaka på Kulturhuset Stadsteatern, lördag den 4 december mellan klockan 11:00 och 17:00! I årets mässa deltar 50 kvalitetsförlag och litteraturtidskrifter. 

Under mässans öppettider pågår bokmarknad, läsningar, workshops för unga och vuxna och ett fullspäckat program med några av årets mest uppmärksammade författare. Utställningen äger rum i Stora hörsalen och i foajén på samma plan. Programmet pågår i Klarabiografen, Kulturbiblioteket, Teaterbaren och på Lava.

Årets tema är den tryckta boken. Den direkta fysiska läsningen utan filter där litteraturen låter läsaren och texten mötas enskilt. Ett utsnitt ur programmet och utställare går att finna på: https://kulturhusetstadsteatern.se/…/stockholms…/

Fri entré. Varmt välkomna!

Comments are closed.

Kundvagn
Du har inga böcker i din kundvagn!
0