Helgen 28–30 oktober besöker Jamaica Kincaid Stockholm för att medverka på den årliga festivalen Stockholm Literature på Moderna Museet, tillsammans med andra storheter som Don DeLillo och Ngũgĩ wa Thiong’o med flera. Kincaids hållpunkter på festivalen är följande:

– Lör 29/10 kl. 15.30–15.50: Läsning ur Se Nu Då på läsningsscenen
– Sön 30/10 kl. 11.15–12: Samtal med Kristina Sandberg och Mats Kempe i auditoriet (slutsålt)

kincaid-en-liten-plats

I samband med besöket kommer hon även att synas och höras i media. Håll utkik i DN Boklördag och Lundströms bokradio på lördag, och i Babel på SVT på söndag kväll kl. 20.

I dagarna ger vi också ut en ny bok av Jamaica Kincaid: En liten plats. Det är en essäistisk berättelse om Kinciads hemö Antigua och det den och dess befolkning utsatts för under och efter kolonialismen.

LÄS MER OM BOKEN HÄR.

Comments are closed.

Kundvagn
Du har inga böcker i din kundvagn!
0