Intelängrehemma_låg-225x327Ikväll, tisdagen den 6 maj, bjuder vi in till öppet hus i vår lokal på Wollmar Yxkullsgatan 5B i Stockholm för att fira utgivningen av Chinua Achebes roman Inte längre hemma. Det blir samkväm, lite vin, och ett samtal med Stefan Helgesson i vårt skyltfönster. Stefan har skrivit förordet till vår utgåva och är en av Sveriges ledande experter på afrikansk litteratur. Alla är välkomna från kl. 17, samtalet börjar vid halv 7-tiden.

Inte längre hemma är en roman om ­korruption, kolonialism och ­förbjuden kärlek, stilfullt förlagd till 1950-­talets Lagos. Romanen gavs ut första gången 1960, samma år som Nigeria blev självständigt från Storbritannien, men har aldrig tidigare översatts till ­svenska. Det är en fristående fortsättning på Chinua Achebes ­klassiska roman Allt går sönder.

LÄS MER OM BOKEN.

Mer information om evenemanget.

Comments are closed.

Kundvagn
Du har inga böcker i din kundvagn!
0