På Bok & Bibliotek i Göteborg deltog den puertoricanska poeten Giannina Braschi ett flertal starka uppläsningar, samtal och seminarier. Nu kommer hon till Stockholm. Den 8 oktober kl 18 deltar hon i Bibliotekets bokbazar på Stadsbiblioteket, där hennes bok Drömmarnas imperium står i centrum för en kväll om världens och poesins tillstånd efter 11 september. Den 9 oktober kl 19 är hon gäst på Copas litterära tisdagsklubb på Café Copacabana i Hornstull. Det blir uppläsning och samtal med henne, översättarna Helena Eriksson och Hanna Nordenhök medverkar.

Fri entré till bägge evenemangen!

8 oktober kl 18
Bibliotekets bokbazar
Stadsbiblioteket, Sveavägen 73

9 oktober kl 19
Copas litterära tisdagsklubb
Café Copacabana, Hornstulls strand 3

Comments are closed.

Kundvagn
Du har inga böcker i din kundvagn!
0